7

Kökskampanj hos Dahlström Kök

Nu startar vi vår fina kampanj! Vi erbjuder 20% på alla köksnickerier och 15% på vitvaror vid köp av luckbyte eller helkök.

Just nu får de 20 första kunderna som tar del av kampanjen en exklusiv vinkyl från Eico på köpet till ett värde av 20 000 kr. Dualzon vinkylskåp 82,0-87,5 cm för 44 vinflaskor Läs mer om kylen här!

Boka ett kostnadsfritt hembesök idag! I lugn o ro går vi tillsammans igenom dina önskemål, funderingar och vad som är viktigt att tänka på för att skapa just ditt drömkök.

Vi på Dahlström Kök & Design hjälper dig från början till slut med helentreprenad för att det ska vara enkelt och kul att köpa kök.

Vi erbjuder dessutom räntefri delbetalning med Wasa kredit.

Välkommen in till oss på Dahlström Kök & Design

vinkyl

Boka ett kostnadsfritt hembesök

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
hembesok

Ett hembesök är guld värt!

Att bli guidad hemma på vägen till ett nytt kök uppskattas av många i lugn och ro får du berätta om dina önskemål och funderingar. Steg för steg går ni sedan igenom vad som är viktigt att tänka på för att du ska få ett kök med rätta känslan. Köksspecialistens långa erfarenhet är ett ovärderligt stöd längs vägen.

Vid hembesöket tar köksspecialisten med sig färg-, stil- och materialprover för att du ska få uppleva exempelvis köksluckan i miljön den ska vara i. Infallande ljus, befintlig belysning, färger och mönster som du redan har påverkar nästan alltid det slutgiltiga intrycket.

Hembesöket anser många vara guld värt. Lösningar diskuteras, möjligheter lyfts fram och frågetecken rätas ut. Och det är dessutom kostnadsfritt, en unik service utan köptvång som syftar till att du ska få ett kök med rätta känslan.