Köksluckor i laminat

Nya köksluckor med laminat. Kökets kameleont och slitvarg.

Laminat är tåligt, slitstarkt och mycket lätt att hålla rent. Och visst är det väl skönt med ett kök som känns fräscht och nystädat länge? Du får ett kök som behåller färg och nyans över väldigt lång tid. Till de allra flesta av våra modeller av köksluckor kan du välja bland ett stort antal laminat. Du har näst intill oändliga möjligheter att hitta det kök som känns bäst för dig.

laminat_32
malade_1
malade_2
malade_3
malade_4
malade_5
malade_6
malade_7

Vitrinluckor

Ge köket den rätta känslan med vitriner. Glaset öppnar upp rummet, tar bort känslan av kompakthet och ger ditt kök personlighet. Nedan ser du några av våra mest populära vitriner. Vill du se fler varianter, så visar vår köksspecialist dig gärna mer.

malade_8
malade_9

Målade askfanér luckor

malade_10
malade_11
malade_12
laminat_32

Smart med laminat. Tålig imitatör.

Laminat finns i många färger och kan också imitera olika utseenden av träslag på ett riktigt bra sätt. Genom att välja laminerade köksluckor till ditt kök säkerställer du ett bibehållande av färg och nyans under många år. Se färgförslag nedan.

laminerade_farg1
laminerade_farg2
laminerade_farg3
laminerade_farg4
laminerade_farg5

Några av våra utvalda färgalternativ för köksluckor i laminat.

hembesok

Boka hembesök – guld värt!

Boka ett hembesök så får du i lugn och ro diskutera dina tankar och önskemål med en erfaren köksspecialist. Du får kika på nya köksluckor i olika modeller, material och färger. Allt i sin rätta miljö – i ditt kök.

Vår köksspecialist guidar dig steg för steg fram till köket som ger dig rätta känslan. Hembesöket är kostnadsfritt, och av många ansett guld värt.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Förnya ditt kök med nya köksluckor på befintlig stomme

Hembesök

1. Hembesök

Möte hemma hos till eller i vår butik? Du väljer. Vi går igenom känsla, stil, färger, modeller och material när du vill byta köksluckor. Du blir smidigt guidad, hela vägen fram till nya köksluckor.

Pris & Mått

2. Pris & mått

Allt i vårt sortiment kan anpassas direkt efter dina behov. Våra experter tar alla mått och presenterar pris och betalningsalternativ. Du får skräddarsydda köksluckor som standard av hederlig svensk kvalitet.

Tillverkning

3. Tillverkning

Dina köksluckor tillverkas i vår svenska fabrik. Stora och små – alla skräddarsydda för just ditt kök. Vi ser till att allting du behöver omsorgsfullt packas och skickas iväg till vår butik.

Montering

4. Montering

Våra köksspecialister ser till att montering blir gjord, att tidplanen hålls och att arbetet blir bra utfört. När monteringen är färdig, väntar köket med nya köksluckor på att invigas.

koksluckor_32

Måttbeställda köksluckor

Anledningarna till att man kan behöva måttbeställda köksluckor kan vara allt från att man har ett äldre kök där luckmåtten inte längre hittas på marknaden, till att man önskar skapa köksstommar som är specialanpassade till egna önskemål eller rummets form. Oavsett anledning så ser vi till att du får nya köksluckor som är perfekt anpassade för dina behov och med en fantastisk kvalitet som kommer att hålla i många årtionden framåt.

kokslucka_spec

Köksluckor för specialmått

Om du har en bostad med en annorlunda planlösning eller kanske en storlek på rummen som inte passar in med standardmått kan det behövas köksstommar och köksluckor som har specialmått. Likaså om du har önskemål om anpassade köksskåp för att enkelt passa in porslin, glas eller kastruller som inte passar i ordinarie köksskåp kan det finnas behov av att skapa ett platsbyggt kök där givetvis även luckorna måste anpassas.

gamla_stommar

Nya köksluckor på gamla stommar

En annan anledning till att man kan behöva måttanpassade köksluckor är att man har ett äldre kök som det inte längre tillverkas luckor eller dörrar till. Om stommen är i gott skick finns det ingen anledning att riva ut hela köket. Då är det istället bättre att bara ta fram måttbeställda köksluckor som ger köket nytt liv. I kombination med att slipa och måla stommarna får du ett kök som ser ut som nytt. Många gånger är äldre kök byggda i massivt trä vilket ger en oslagbar livslängd och solid känsla.

Boka ett kostnadsfritt hembesök – guld värt