Kökstillbehör

Dahlström Kök — Vi har ett stort utbud av kökstillbehör

All inredning och kökstillbehör från oss är noga utvald med tanke på hållbarhet, design och funktion. Hos oss hittar du ett rikt utbud av tillbehör och smarta lösningar. Vi erbjuder totalentreprenad och levererar allt till ditt kök: Kökslådor, köksskåp, köksfläktar, köksblandare, diskbänkar, skåpsinredning samt bänkskivor – allt från några av marknadens ledande leverantörer. Vi bygger ditt drömkök i Mälardalen & Dalarna.

koksladoor

Kökslådor

Samtliga kökslådor är fullt utdragbara för bästa åtkomst och har självklart mjuk dämpande stängning. Lådorna är trots sin smäckra design mycket stabila.

koks_totaltentreprenad

Nya köksskåp

Med ett kök från oss kan du få köksskåp och inredning som verkligen passar just dig. I vårt standardsortiment finns nästan sexhundra olika köksskåp. Samtliga går dessutom att få färganpassade, med färganpassad framkant eller som helfaner. Det ger dig näst intill oändliga möjligheter.

koksflaktaar

Köksfläktar

Vill ni att fläkten ska smälta in eller ha den som en extra detalj som verkligen sticker ut i köket? Vi har valt att samarbeta med flera ledande leverantörer av fläktar.

koksblandish

Köksblandare

Önskar ni en vanlig blandare eller en blandare med utdragbar handdusch. Det finns många olika varianter av köksblandare och vi har valt att samarbeta med flera ledande leverantörer på marknaden.

diskbankk

Diskbänkar

Vi har valt att samarbeta med de ledande leverantörerna inom diskhoar och diskbänkar. Hos oss kan du välja mellan rostfritt, fragranit, porslin – eller varför inte vackra måttanpassade rostfria diskbänkar till ditt kök.

asd

Bänkskivor

Hos oss kan ni välja bland bänkskivor i flera olika material. Föreställ er glänsande granitbänkar, vackra massiva träbänkskivor, slitstarka laminatskivor eller helt rostfria bänkskivor.

hylloor

Hyllor

Komplettera köket med öppna rostfria hyllor på konsoller i rostfritt stål. Eller varför inte frihängda hyllor över en köksö med plats för glas för alla tillfällen?

skapsinreddd

Skåpsinredning

Med ett kök från oss kommer ni få det både inbjudande vackert och riktigt smart funktionellt sett. Dolt bakom köksluckor och i kökslådor kan ni välja till praktisk och rymlig inredning som gör saker och ting lättåtkomliga.

Boka ett kostnadsfritt hembesök – guld värt