Dags för nytt kök?

KÖK MED KÄNSLA – tillsammans skapar vi ert drömkök

När ni bestämt er för att förändra ert kök från grunden väntar en spännande resa! Vi hjälper er planera köket efter just era förutsättningar och behov. Vi kommer gärna hem till er och diskuterar idéer och det är självklart kostnadsfritt att få en offert från oss!

Köket ritar vi alltid upp i vårt ritprogram så att ni verkligen får en känsla för hur drömköket kan se ut!

När vi tillsammans hittat formen för köket hjälper vi er med en total entreprenad. I vårt team ingår förutom köksmontörer även golvläggare, elektriker, rörmokare, plattsättare och målare.

designadittnyakok
planeradittkok

Planera & bygga kök – bit för bit som du vill ha det

Att bygga kök till unika hem är vår vardag. Jobbet med att få köket på plats hemma hos dig kräver en kunnig hantverkare för bästa resultat. Vi ombesörjer monteringen. Med oss som stöd blir ditt nya kök en lyckad investering. I vårt sortiment hittar du en mångfald av modeller, material och färger.

Vi är en av Mälardalens största köksbutiker. Vi bygger och levererar kök i hela Mälardalen med omnejd – våra kökskunder finner ni i bl.a. Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar, Köping, Surahammar och Dalarna.

hembesok

Boka hembesök – guld värt!

Boka ett hembesök så får du i lugn och ro diskutera dina tankar och önskemål med en erfaren köksspecialist. Du får kika på nya köksluckor i olika modeller, material och färger. Allt i sin rätta miljö – i ditt kök.

Vår köksspecialist guidar dig steg för steg fram till köket som ger dig rätta känslan. Hembesöket är kostnadsfritt, och av många ansett guld värt.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Vi är mycket nöjda med hur Dahlströms kök hanterat hela processen från våra första idéer och fram till vårt färdiga drömkök. Vi har fått många bra tips längs vägen kring design och praktiska lösningar samtidigt som vi alltid känt att vi fått göra våra egna val. Det har varit snabb och proffsig service när något behövts lösas längs vägen och det har aldrig varit något problem när vi velat göra ändringar i den ursprungliga planen. Jenny och Magnus är dessutom glada och härliga människor som bjuder på sig själva.

    Andréa och Marcus Enhagen i Västerås
  • Vi är jättenöjda med Dahlström kök, då de verkligen varit professionella, lyhörda och personliga från planering till slutförande. Även ett stort + att de är ett lokalt företag.

    Familjen Giesecke Västerås
  • - mer än nöjd med allt från första kontakt till färdigt kök . Både proffesionellt och personligt möte. Lyhörd personal. Duktiga hantverkare gjorde att bytet av våra köksluckor gick väldigt smidigt.

    Dahlback Västerås

Boka ett kostnadsfritt hembesök – guld värt