Behöver du hjälp hela vägen?
Vi sköter allt från start till stopp.

Vi arbetar med lokala samarbetspartners

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och professionell rådgivning. Vi mäter och monterar ditt nya Creoform Kök för bästa passform – skräddarsydda mått är vår standard. Du får alltid en skriftlig offert med fast pris, och vi lämnar alltid upp till 5 års garanti.

Första mötet

Här får du träffa en av våra köksspecialister. Tillsammans går ni igenom funderingar kring saker som känsla, stil, färger, funktioner, material och planlösning. Du blir smidigt guidad fram till ditt nya kök.

Hembesök

Köksspecialisten tar med sig färg-, stil- och materialprover för att du ska få uppleva exempelvis köksluckan i miljön den ska vara i. Infallande ljus, befintlig belysning, färger och mönster som du redan har påverkar nästan alltid det slutgiltiga intrycket.

Mätning

Hemma hos dig gör också köksspecialisten mätningarna som är så avgörande för ett perfekt slutresultat. Millimetrarna är viktiga när det gäller skåp, luckor och bänkskivor.

Tillverkning

På vår svenska fabrik tillverkar vi ett stort antal kök. Stora och små – alla skräddarsydda. Där ser vi även till att allting du behöver omsorgsfullt packas och skickas iväg till din köksspecialist.

Montering

Våra köksspecialister ser till att montering blir gjord, att tidplanen hålls och att arbetet blir bra utfört. När monteringen är färdig, väntar ditt nya kök på att invigas.

Njut av resultatet

Nu är ditt kök precis som du tänkte dig. Fräscht och nytt. Lätt att hålla rent, modernt och kanske med nya bekvämligheter. Ett plats för njutning, vila och umgänge.

Boka ett kostnadsfritt hembesök – guld värt

  • Vi är mycket nöjda med hur Dahlströms kök hanterat hela processen från våra första idéer och fram till vårt färdiga drömkök. Vi har fått många bra tips längs vägen kring design och praktiska lösningar samtidigt som vi alltid känt att vi fått göra våra egna val. Det har varit snabb och proffsig service när något behövts lösas längs vägen och det har aldrig varit något problem när vi velat göra ändringar i den ursprungliga planen. Jenny och Magnus är dessutom glada och härliga människor som bjuder på sig själva.

    Andréa och Marcus Enhagen i Västerås
  • Vi är jättenöjda med Dahlström kök, då de verkligen varit professionella, lyhörda och personliga från planering till slutförande. Även ett stort + att de är ett lokalt företag.

    Familjen Giesecke Västerås
  • - mer än nöjd med allt från första kontakt till färdigt kök . Både proffesionellt och personligt möte. Lyhörd personal. Duktiga hantverkare gjorde att bytet av våra köksluckor gick väldigt smidigt.

    Dahlback Västerås