Hitta till vår butik

Dahlström Kök & Design AB

Utställning Strömledningsgatan 5, 721 37 Västerås Telefon: 021-14 51 00

Öppettider

Måndag-Torsdag: 10-17
Fredag-Lördag: 11-15

Tillfälliga öppettider

Tisdag 28:e maj: Stängt pga utbildning
Onsdag 29:e maj: Stängt pga utbildning

Ta gärna kontakt med oss

Dahlström Kök & Design har kvalitet, service, design och respekt för dig som våra riktmärken. Hos oss kan du känna dig trygg i ditt köp av kök.

Vi är en av Västmanlands största köksbutiker. Vi bygger och levererar kök i hela Mälardalen med omnejd – våra kökskunder finner ni i bl.a. Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar, Köping, Surahammar och Dalarna.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Dahlström kök – ett familjeföretag

2011 startade vi företaget Dahlström kök & design. Butiken öppnade vi strategiskt i Hallstahammar, som ligger mitt emellan Köping och Västerås. Vi har från starten haft som målsättning att Dahlström kök ska vara ett företag som har kunden i fokus, det är och har alltid varit en viktig filosofi i vår verksamhet. Den familjära känslan är otroligt viktig för oss och vi hoppas att våra kunder känner sig bekväma i kontakten med oss, både i butiken men även då vi kommer på hembesök. För oss är det en lyx att få arbeta kreativt och guida våra kunder rätt i vägen till ett drömkök. Under åren har företaget vuxit och är idag en av Mälardalens största köksbutiker. Efter 10 år i Hallstahammar valde vi nu att flytta vår butik till Västerås. Välkommen! /Magnus & Jenny Dahlström

hembesok

Vi på Dahlström Kök & Design

Några av våra handplockade varumärken

Vi har noggrant valt ut vilka leverantörer vi vill samarbeta med för att kunna erbjuda de bästa förutsättningar för er att skapa ett drömkök.