Hitta till vår butik

Dahlström Kök & Design AB

Utställning Strömledningsgatan 5, 721 37 Västerås Telefon: 021-14 51 00

Öppettider

Måndag-Torsdag: 10-17
Fredag-Lördag: 11-15
Söndagar: Stängt

Avvikande öppettider

Stängt för utbildning onsdag–lördag vecka 19.
Butiken är öppen igen måndag v 20 med vanliga öppettider.

Ta gärna kontakt med oss

Dahlström Kök & Design har kvalitet, service, design och respekt för dig som våra riktmärken. Hos oss kan du känna dig trygg i ditt köp av kök.

Vi är en av Västmanlands största köksbutiker. Vi bygger och levererar kök i hela Mälardalen med omnejd – våra kökskunder finner ni i bl.a. Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar, Köping, Surahammar och Dalarna.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Dahlström kök – ett familjeföretag

2011 startade vi företaget Dahlström kök & design. Butiken öppnade vi strategiskt i Hallstahammar, som ligger mitt emellan Köping och Västerås. Vi har från starten haft som målsättning att Dahlström kök ska vara ett företag som har kunden i fokus, det är och har alltid varit en viktig filosofi i vår verksamhet. Den familjära känslan är otroligt viktig för oss och vi hoppas att våra kunder känner sig bekväma i kontakten med oss, både i butiken men även då vi kommer på hembesök. För oss är det en lyx att få arbeta kreativt och guida våra kunder rätt i vägen till ett drömkök. Under åren har företaget vuxit och är idag en av Mälardalens största köksbutiker. Efter 10 år i Hallstahammar valde vi nu att flytta vår butik till Västerås. Välkommen! /Magnus & Jenny Dahlström

hembesok

Vi på Dahlström Kök & Design

Några av våra handplockade varumärken

Vi har noggrant valt ut vilka leverantörer vi vill samarbeta med för att kunna erbjuda de bästa förutsättningar för er att skapa ett drömkök.

Boka möte

I lugn och ro får du berätta om dina önskemål och funderingar. Steg för steg går ni sedan igenom vad som är viktigt att tänka på för att du ska få ett kök med rätta känslan. Köksspecialistens långa erfarenhet är ett ovärderligt stöd längs vägen.