Köksskåp

Köksskåp

Med ett kök från oss kan du få köksskåp och inredning som verkligen passar just dig. I vårt standardsortiment finns nästan sexhundra olika köksskåp. Samtliga går dessutom att få färganpassade, med färganpassad framkant eller som helfaner. Det ger dig näst intill oändliga möjligheter.

Oavsett om du ska förändra ditt kök från grunden, eller förnya det, genom att till exempel byta köksluckor och lådor, så har vi alla köksskåp du behöver.

Väljer du att förnya ditt kök och behöver byta ut, eller komplettera, så skräddarsyr vi de nya köksskåpen så att de passar i ditt befintliga kök. Alla våra skåp kan anpassas till vilka mått som helst. Allt för att du ska få det perfekta köket.

kokslucka
hembesok

Boka hembesök – guld värt!

Boka ett hembesök så får du i lugn och ro diskutera dina tankar och önskemål med en erfaren köksspecialist. Du får kika på nya köksluckor i olika modeller, material och färger. Allt i sin rätta miljö – i ditt kök.

Vår köksspecialist guidar dig steg för steg fram till köket som ger dig rätta känslan. Hembesöket är kostnadsfritt, och av många ansett guld värt.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Vi är mycket nöjda med hur Dahlströms kök hanterat hela processen från våra första idéer och fram till vårt färdiga drömkök. Vi har fått många bra tips längs vägen kring design och praktiska lösningar samtidigt som vi alltid känt att vi fått göra våra egna val. Det har varit snabb och proffsig service när något behövts lösas längs vägen och det har aldrig varit något problem när vi velat göra ändringar i den ursprungliga planen. Jenny och Magnus är dessutom glada och härliga människor som bjuder på sig själva.

    Andréa och Marcus Enhagen i Västerås
  • Vi är jättenöjda med Dahlström kök, då de verkligen varit professionella, lyhörda och personliga från planering till slutförande. Även ett stort + att de är ett lokalt företag.

    Familjen Giesecke Västerås
  • - mer än nöjd med allt från första kontakt till färdigt kök . Både proffesionellt och personligt möte. Lyhörd personal. Duktiga hantverkare gjorde att bytet av våra köksluckor gick väldigt smidigt.

    Dahlback Västerås

Boka ett kostnadsfritt hembesök – guld värt