Köksluckor i trä

Köksluckor av trä ger tidlös skönhet.

Känslan av trä är oslagbar för många. Al, björk, ek, körsbär, valnöt och många fler träslag – möjligheterna och modellerna är många. Träluckorna finns i massivt trä eller med speglar av träfanér över MDF-board. Med trä som åldras naturligt får du ett vackert kök som kräver ringa underhåll.

I ett mode som svänger är det ibland skönt med något som består – träkök äger en speciell skönhet och tidlöshet. Hos Creoform Kök kan du finna ett träkök som passar just dig, olika träslag, ytbehandlingar och kulörer gör att du kan få ett unikt kök som är modernt länge.

Köksluckor av trä ger tidlös skönhet
tra_1
tra_32

Vitrinluckor

Ge köket den rätta känslan med vitriner. Glaset öppnar upp rummet, tar bort känslan av kompakthet och ger ditt kök personlighet. Nedan ser du några av våra mest populära vitriner. Vill du se fler varianter, så visar vår köksspecialist dig gärna mer.

tra_3
tra_4
Köksluckor av trä ger tidlös skönhet

Träluckor av olika träslag. Naturellt, betsat, laserat eller målat. Valet är ditt.

Välj bland våra många träslag i naturligt utförande. Du kan också välja att få betsat, laserat eller målat trä. Känner du för målat finns det faktiskt 1950 kulörer att välja emellan, hela NCS-skalans alla färger. Ask blir särskilt vackert i målat utförande.

Nedan finns ett litet urval av alla de kombinationer av träslag och ytbehandlingar som vi erbjuder.

trafarg_1
trafarg_2
trafarg_3
trafarg_456

+ 1 938 stycken andra färgalternativ

hembesok

Boka hembesök – guld värt!

Boka ett hembesök så får du i lugn och ro diskutera dina tankar och önskemål med en erfaren köksspecialist. Du får kika på nya köksluckor i olika modeller, material och färger. Allt i sin rätta miljö – i ditt kök.

Vår köksspecialist guidar dig steg för steg fram till köket som ger dig rätta känslan. Hembesöket är kostnadsfritt, och av många ansett guld värt.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Förnya ditt kök med nya köksluckor på befintlig stomme

Hembesök

1. Hembesök

Möte hemma hos till eller i vår butik? Du väljer. Vi går igenom känsla, stil, färger, modeller och material när du vill byta köksluckor. Du blir smidigt guidad, hela vägen fram till nya köksluckor.

Pris & Mått

2. Pris & mått

Allt i vårt sortiment kan anpassas direkt efter dina behov. Våra experter tar alla mått och presenterar pris och betalningsalternativ. Du får skräddarsydda köksluckor som standard av hederlig svensk kvalitet.

Tillverkning

3. Tillverkning

Dina köksluckor tillverkas i vår svenska fabrik. Stora och små – alla skräddarsydda för just ditt kök. Vi ser till att allting du behöver omsorgsfullt packas och skickas iväg till vår butik.

Montering

4. Montering

Våra köksspecialister ser till att montering blir gjord, att tidplanen hålls och att arbetet blir bra utfört. När monteringen är färdig, väntar köket med nya köksluckor på att invigas.

koksluckor_32

Måttbeställda köksluckor

Anledningarna till att man kan behöva måttbeställda köksluckor kan vara allt från att man har ett äldre kök där luckmåtten inte längre hittas på marknaden, till att man önskar skapa köksstommar som är specialanpassade till egna önskemål eller rummets form. Oavsett anledning så ser vi till att du får nya köksluckor som är perfekt anpassade för dina behov och med en fantastisk kvalitet som kommer att hålla i många årtionden framåt.

kokslucka_spec

Köksluckor för specialmått

Om du har en bostad med en annorlunda planlösning eller kanske en storlek på rummen som inte passar in med standardmått kan det behövas köksstommar och köksluckor som har specialmått. Likaså om du har önskemål om anpassade köksskåp för att enkelt passa in porslin, glas eller kastruller som inte passar i ordinarie köksskåp kan det finnas behov av att skapa ett platsbyggt kök där givetvis även luckorna måste anpassas.

gamla_stommar

Nya köksluckor på gamla stommar

En annan anledning till att man kan behöva måttanpassade köksluckor är att man har ett äldre kök som det inte längre tillverkas luckor eller dörrar till. Om stommen är i gott skick finns det ingen anledning att riva ut hela köket. Då är det istället bättre att bara ta fram måttbeställda köksluckor som ger köket nytt liv. I kombination med att slipa och måla stommarna får du ett kök som ser ut som nytt. Många gånger är äldre kök byggda i massivt trä vilket ger en oslagbar livslängd och solid känsla.

Boka ett kostnadsfritt hembesök – guld värt